Loading...

ZONNEPANELEN

Een aantrekkelijke, groene investering!

Waarom zonnepanelen?

Een goede en duurzame investering
Het klimaat in Nederland is zeer geschikt voor zonnepanelen. 10 panelen leveren al snel 2.700(kWh) per jaar op. Een gezin met twee personen verbruikt gemiddeld 3.500 kWh per jaar. Met 10 zonnepanelen haalt zo’n gezin 67% van de energiebehoefte uit de zon. De energierekening gaat dus fors omlaag!

Hoeveel zonnepanelen passen er op mijn dak?
Het aantal zonnepanelen op uw dak is afhankelijk van de grootte van u dak en de ligging ten opzichte van de zon. Wij meten uw dak op en maximaliseren de mogelijkheden. Vraagt u ons gerust kosteloos om advies om te kijken hoeveel u met uw dak kunt besparen.

Zonnepanelen kopen

Heel eenvoudig …

Zonnepanelen kopen is heel eenvoudig bij 123 Zonnepanelen en Ledverlichting. Wanneer u een kosteloze offerte aanvraagt, nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en wij komen bij u langs om het dak op te meten.

De zonnepanelen gaan 25 jaar mee. U heeft 10 jaar garantie. Wij leveren met maximizer, wat inhoudt dat u meer stroom uit uw paneel kunt halen en de omvormer langer meegaat, wel tot 15 jaar.

Waar moet je op letten?

Alle  informatie op een rij

Overstappen naar 100% groene stroom door middel van zonnepanelen lijkt misschien ingewikkeld, maar wij helpen u bij deze overstap. In de praktijk zijn er verschillende mogelijkheden en wij lichten u daar graag over voor. Door bijvoorbeeld:

  • Eerlijk advies

  • Kwalitatief goede zonnepanelen

  • Open calculatie van de opbrengst van de zonnepanelen

  • Duidelijke terugverdientijd

  • Hoog rendement

  • Mogelijkheid voor BTW-teruggave

MEER INFORMATIE?

Slim investeren in zonnepanelen

Verdienen aan het dak van de schuur of een braak liggend stuk grond?
Of ga voor een zonnepanelen park.

  • Opbrengst 3.000 tot 5.000 euro per hectare

  • Inclusief onderhoud

  • Natuurlijke inrichting met vogel en bijenbeheer, eventueel slootkantbeheer.

  • Inkomstengarantie door SDE+ subsidie

Meer weten?

Zonnevelden

123 Zonnepanelen en Ledverlichting is een ervaren ontwikkelaar van grondgebonden zonneparken en grootschalige zonnesystemen.
Wij hebben al verschillende velden ontwikkeld als zonneweiden. In overleg met onze partners werden projecten gerealiseerd waarvan iedereen profeit heeft. Wij overleggen met alle betrokkene zoals grondeigenaren, natuur en milieu organisaties, gemeente en omwonenden om het iedereen naar zijn zin te maken.

Duurzaam opgewekte energie voor uw gemeente of provincie?
Als overheid heeft u mogelijk doelstellingen voor het realiseren van duurzaam opgewekte energie in uw gemeente. Een zonneweide is een mogelijke invulling van beschikbare tijdelijke gronden en kunnen zo een uitkomst bieden.

Vanuit onze expertise op het gebied van zonne-energie denken wij graag met u mee over de mogelijkheden van zonne-energie binnen uw gemeente.

Bent u eigenaar van een grondlocatie en wilt u weten of de locatie geschikt is voor de realisatie van een zonnepark of wilt u weten of u een hogere jaarlijkse vergoeding kunt krijgen voor uw grond dan komen wij graag met u in contact.