Loading...

LEDVERLICHTING

Licht is onze passie

Licht heeft een groot positief effect op mensen. Door een goede verlichting voelen we ons beter en zijn we energieker. Het juiste licht geeft ons een gevoel van geborgenheid en veiligheid. We kunnen ons beter concentreren en we zijn minder snel vermoeid. Op het werk neemt de productiviteit toe en maken mensen minder fouten. Licht kan gewassen sneller laten groeien of sterker maken en de juiste verlichting kan zelfs een zieke sneller laten genezen. Om al deze redenen is licht onze passie.

LED-verlichting: zuinig, stevig en veelzijdig

123ledenzonnepanelen werkt alleen met LED-verlichting omdat dit duurzaam en zuinig is. LED-lampen zijn beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee. Door het vervangen van de verlichting door LED kunnen bedrijven tot 95% energie besparen. In Europa nemen kantoren en gebouwen 40% van het energieverbruik voor hun rekening. Van deze 40% is 30% voor de verlichting. Op kantoorverlichting is dus een enorme milieuwinst te behalen! Bovendien is LED een veelzijdig product met talloze toepassingsmogelijkheden. Kortom: LED is de toekomst!

Subsidie Sportverenigingen

Ook in 2018 kunt u gebruik maken van de subsidieregeling “Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties” met de mogelijkheid voor 15% tot 30% subsidie voor energiezuinige maatregelen bij sportverenigingen. Meer weten? Kostenloze inventarisatie, garantie verlichting tot 10 jaar en onderhoudsvrij. Eventueel inclusief montage.

Meer weten?

Andere voordelen

  • Kwaliteitslampen

  • Laagste prijsgarantie

  • Full Service Advies

  • 5 tot 10 jaar garantie

  • Zelfde dag verzending

Omdat LED verlichting vele voordelen biedt voor zowel particulieren als bedrijven stapt heel Nederland de komende jaren massaal over op de energiezuinige led verlichting. Naast het lage stroomverbruik zijn er echter nog veel meer voordelen zoals de lange levensduur en de lage warmte afgifte. Op deze informatie pagina houden we een overzicht van alle voordelen van LED verlichting bij.

MEER INFORMATIE?